Agia Marina

Lang strand hvor hotellerne når ned på stranden. Godt besøgt. Liggestole og parasoller. Lavt vand sand og småt grus.

Agii Apostoli

Tre mindre bugte, roligt vand. Godt besøgt. Strandene hedder alle Agii Apostoli, men nogle kendes på strandcaféens navn fx. Iguana beach. Parkering. Bruser. Parasoller og liggestole.

Falásarna

Flot lang sandstrand. Et besøg værd. Roligst i den sydlige del. Bliver hurtigt dyb. Der kan være store bølger. Liggestole og parasoller på dele af stranden. Café. Nord for Big beach findes mindre bugter med groft sand og klipper.

Stavros

Smukt beliggende neden for bjerget. Strand med groft sand. Havn for mindre både. Godt besøgt af lokale. Caféer og tavernaer i området. Parkering.

Loutraki

Rolig lille sandstrand. Stort hotel og bar område som nabo. Godt besøgt af lokale. Liggestole og parasoller. Lavt vand. Parkering.

Bali

Strand med groft sand og grus. Liggestole og parasoller. Godt besøgt. Byen tæt på. Inde i Bali by er der en lille strand med legeland ude i vandet (betaling).

Agia Perlagia

Lang og meget smal bystrand med groft sand og klipper. Parkering i gåafstand. Parasoller og liggestole. Tavernaer på stedet.

Elafonissi

SMUK og SKØN strand med det fineste sand. Også lyserød koralsand. Slap af under parasollerne eller udforsk stranden, gå over på øen som er et naturreservat og find flere badebugter. Godt sted at snorkle øst for øen. Parkering både til højre og venstre. Rigtig mange besøgende, men det betyder intet, der er god plads.

Moní Prevelí

Palmestrand. Sten og grus. Hurtigt dybt. Køligt vand. To måder at gå dertil, gå ned af trappe eller på sti langs bjerget og havet. Man kan også sejle. Specielt sted.

Frangokastello

Sandstrand hvor vandt kan blive dybt, køligt vand. Superflot område, med høje bjerge i baggrunden. Husk at se borgen.

Marathi

Stille strand med sand. Klipper i vandet. Taverna og toilet. Parkering. Dejligt sted for en pause.

Tersanas

Lille bugt med sand og havn. Godt besøgt af lokale.

Chrissi Akti

Lang sandstrand, god plads, kan være bølger. Få km vest for Chania.

Seitan Limani - Stefanou beach

Smukt! Vanskelig gå/kravletur for at komme derned.

Mátala

Grus og småsten. Sandstensskrænter med store huler. Vandet bliver hurtigt dybt. Kan være store bølger. I bugtens nordøstende kan man stadig se levn efter antikkens Mátala i vandet, kræver du er god til at svømme og snorkel. Parkering. By ned til vandet.
Elafonísi