Dette er min side om Kreta. Om hvad jeg og min familie ser og oplever, når vi er på en helt almindelig sommerferie på Kreta.

I 2002 satte vi første gang vores fødder på Kreta, vi var tre, min mand, vores søn og jeg. Det var i august. Vi ankom om eftermiddagen og idet vi træder ud af flyet slår en varm og kryderet luft os i møde. Og vi blev ramt. Vi blev øjeblikkeligt ramt af varmen, af bjergenes farver, af palmernes svaj i vinden og af kystens og himlens utrolige blå. Vi blev ramt i hjertet.

Det var vores første møde med Kreta og vi husker det hver gang vi lander der. Nu er vores børn voksne, og de tager stadig gerne med til Kreta, som vi alle føler os en del af, og hvor vi har og gode venner og nye bekendtskaber.  

Oftest går turen til Vestkreta, som vi elsker og jo kender rigtig godt efterhånden. Men vi har også flere gange besøgt den østlige del, og idet vi har bil samtlige dage vi er på øen, kommer vi jo langt omkring.

Her på siden finder du billeder og forslag til sightseeing, alle steder hvor vi selv har været en eller flere gange.

Det er min tanke, at man her på siden, kan få et glimt af det Kreta vi er så glade for og inspiration til dit eget første eller næste besøg på den smukke og solrige ø med skøn mad og et gæstfrit folk.

God fornøjelse og rigtig god tur til Kreta…

Dorte Severinsen Cortes.

 

Knossós